Contact

Kom in contact

Veelgestelde vragen

Wat is nu het voordeel van coaching?

Er worden vele benamingen gebruikt voor verschillende typen coaches: lifecoach, loopbaancoach, businesscoach of in mijn geval performance coach. De naam is niet relevant, het resultaat wel!

Door coaching maak je stappen richting je beste zelf. Denk hierbij aan een positieve mindset creëren, groeien in je carrière of de motivatie te vinden om met een nieuw project te starten. Elke stap voorwaarts is weer een stap dichterbij een doel waar jij eigenaarschap van neemt.

Hoe weet ik of coaching bij mij past?

Zijn er doelen die je in je leven graag wilt bereiken?
Lijkt het soms alsof je niet verder komt in het leven?
Wil je het leven misschien even op pauze zetten?

Zo ja, dan kan coaching je daarmee helpen. Vaak komen er belemmeringen aan het licht die je kunt aanpakken samen met jouw coach.

Een klik tussen de coach en de coachee is belangrijk. Ik sta garant voor een persoonlijke manier van coaching waar ik graag de tijd neem voor de persoon waarmee ik mag samenwerken.

Hoe maak ik een afspraak voor kennismaking?

Stuur een email naar info@sebastiangerkens.nl of gebruik deze link en dan wordt er contact met je opgenomen.

Bellen of Whatsappen is ook mogelijk op +316 57871042.

Op welke locatie spreken we af?

Ik ontvang je, voor de kennismaking of coaching, graag met een kop koffie in Gooise Meren (Naarden of Bussum). In overleg is het mogelijk om op een andere locatie af te spreken. Ook is contact via digitale media (Zoom) mogelijk.

Hoe ziet de coaching eruit?

Na het kennismakingsgesprek kun je besluiten om samen verder te gaan werken richting jouw doel. In de sessies die
volgen kun je verwachten dat je wordt uitgedaagd om je eigen talenten te ontdekken en eigenaarschap neemt om je te ontwikkelen.

In principe spreken we af voor totaal 5 sessies. Ik geloof in een korte interventie zodat je snel weer de motivatie hebt om voorbij je belemmeringen te kijken.

Hoe vaak coach je?

Omdat ik geloof in de growth mindset (Dweck, 2018) waarbij ik mijn rol als coach ook ontwikkel door continue (bij)scholing, beperk ik het aantal cliënten (coachees) waar ik mee werk. In samenspraak vinden we een plek in onze agendas.

Ben je op zoek naar een korte interventie om een impasse te doorbreken? Neem dan contact op met me!

Hoe vertrouwelijk is coaching?

Ik werk volgens de Internationale Ethisch Code (IEC) die aangehouden wordt door de NOBCO – Nederlandse Orde van Beroeps Coaches. Dat betekent onder andere dat we vertrouwelijk samenwerken in de coachingsgesprekken en dat eventuele rapportage naar een werkgever niet-inhoudelijk is.

Hoe werkt de betaling?

Investeer in jouw talent ontwikkeling! Informeer naar mijn tarieven voor coaching. Betaling geschiedt vooraf via factuur. Deze kan direct naar jou of naar jouw werkgever.