Coaching & Trainingen

“Het is altijd het juiste moment om iets goeds te doen.”
– Martin Luther King

Coaching

INfo

agsdix-fas fa-bullhorn

Coaching

Mijn werkwijze is het gebruik van korte interventies met persoonlijke coaching. Hierdoor kan ik je ondersteunen in jouw eigen ontwikkeling. Deze coaching geeft je in korte tijd inzichten en perspectieven die jou verder helpen om je eigen successen te behalen.

Coaching lijkt in dit opzicht op reizen: je onderneemt een reis en komt weer thuis, maar dan als een persoon met nieuwe inzichten.

agsdix-fas fa-user-graduate

Training

Jarenlang heb ik me als ondernemer en manager gericht op de menselijke factor binnen organisaties.

Ben je op zoek naar een mogelijkheid om jouw team te inspireren om eigenaarschap te nemen? Dan zetten we samen de eerste stappen om met eigen inzicht en kennis een effectieve gedragsverandering te bewerkstelligen. Ik maak graag een training op maat voor je.

De prijs van een training is op aanvraag.

 • "Tijdens de gesprekken moest ik echt uit mijn "comfort zone" stappen. Het is best een stap om je kwetsbaar op te stellen maar Sebastian weet dit op een hele prettige manier te faciliteren."


  Leon (34)

 • "Dank voor jouw openheid, metaforen en veilige sfeer die je neer hebt gezet voor mij als persoon."


  Aiske (37)

 • "Competent, hardwerkend, slim, persoonlijk en toegewijd."


  Daan (32)

 • "Ons gesprek heeft absoluut een spark geleverd in mijn ontwikkeling."


  Mischa (37)

 • "Sebastian is als trainer en mentor een toevoeging geweest bij mijn ontwikkeling als persoon."


  Rik (36)

 • "Indien ik weer een keer een coach nodig zou hebben zou ik zeker voor Sebastian kiezen. Ook vanwege zijn humor en laagdrempeligheid."


  Laura (46)

 • "Sebastian is een zeer prettige coach met uitstekende antennes voor de gevoelens van de coachee. De eerste kennismaking klikte direct. Hij heeft mij stappen laten zetten die ik zelf niet voor mogelijk hield."


  Maurice (53)

 • "Ik vond het een leerzaam traject en ik heb zeker inzichten gekregen over mijzelf en mijn loopbaan."


  Ella (25)

 • "Iemand die het beste uit zichzelf en de mensen om zich heen wilt halen!"


  Pim (28)

Schrijf je hier gelijk in!

“Elke reis begint met de eerste stap.” Ben je gemotiveerd geraakt om die eerste stap te zetten? Dat begint met het invullen van onderstaand formulier. Hopelijk zien we elkaar gauw!